Taekwondoschool Keumgang pakt gouden medaille

DIEST – Zes leden van taekwondoschool Keumgang namen deel onder de kleuren van het Vlaamse Topsportteam aan de Europese kampioenschappen in Spanje. Bjarne Viskens sleepte de eerste Europese cadettentitel voor de club in de wacht.

Van 29 november tot 2 december vonden de Europese cadettenkapioenschappen Taekwondo plaats in het Spaanse Marina D’or. In de categorie tot 41 kg kaapte Bjarne Viskens een gouden medaille weg en won met glans een eerste Europese titel voor de Diestse Taekwondoclub Keumgang.

“Het is onze eerste Europese cadettentitel in taekwondo, maar niet onze eerste Europese”, zegt Jeffrey Excelmans van Taekwondoschool Keumgang. “We hebben al een Europese juniorentitel op onze palmares kunnen spelden”. Bjarne behaalde grote overwinningen tegen Spanje, Wit-Rusland, Servië en Rusland. “Hij kan terugblikken op een ijzersterk Europees kampioenschap en lijkt klaar om de overstap naar de juniorencategorie te zetten.”

Delen:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error

Deze site bevalt U? Vertel het voort!