Win duotickets voor De Nacht van TeGek

Rotary Diest presenteert De ‘Nacht van TeGek!?‘: een avond vol ambiance gebracht door zanger-acteur Roel Vanderstukken en zijn band De Corsari’s. Zij nemen ons mee op een nostalgisch muzikaal avontuur van de jaren ’50 en ’60 met swingende muziek van The Beatles, Elvis Presley, The Monkees en Roy Orbison.  Voor een vervolg zorgt Dj Sven Lambrechts die de beste danshits van de jaren ’70 tot nu zal draaien.

De opbrengst van de avond gaat volledig naar de VZW Te Gek en dient om de infobus  waarmee Vlaamse scholen bezocht worden om de psychische gezondheid en problemen bij jongeren onder de aandacht te brengen, te sponsoren.  Kaarten kunnen besteld worden op de website van Rotary Diest via deze link.

Agenda: 16 maart vanaf 21 uur in Den Amer De Nacht van TeGek!?

Wedstrijd

Dank zij Rotary Diest mogen wij 5 duotickets weggeven.  Vul onderstaand formulier in en druk op versturen. We verwittigen als u gewonnen heeft. Succes!

Update 4.3.2019: alle kaarten zijn de deur uit. De winnaars worden verwittigd.

Gemeente
Delen:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error

Deze site bevalt U? Vertel het voort!