Word jij onze nieuwe medewerker (m/v/x)?

Als lokale radio willen we kansen geven aan nieuw radiotalent uit de regio (zowel jong als minder jong). Beschikt u over vrije tijd –  ook al is dat maar een uurtje in de week – en bent u niet vies van vrijwilligerswerk, dan ontvangen we je met open armen.  Ervaring is daarbij geen vereiste. Je moest eens weten hoeveel bekende DJ’s de stiel al doende geleerd hebben bij een lokale radio.

Geen radiostem? Helemaal niet erg, radio is meer dan plaatjes aan- en afkondigen. We verwelkomen naast presentators ook redactiemedewerkers die nieuwsberichten en andere tekstjes kunnen schrijven, kritisch en/of gepassioneerde interviewers die gewapend met een micro de straat durven opgaan of fotografen die onze webpagina’s kunnen opfleuren.

Contacteer ons via deze link

 

photo by: flavouz
Delen:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error

Deze site bevalt U? Vertel het voort!