Annick for Kenya start grootste project tot nu toe

Eddy van Uytsel en zijn reisgenoten zijn terug in Diest na een werkbezoek van twee weken aan de projecten van Annick for Kenya. Hij zit boordevol nieuwe plannen want weldra start één van zijn grootste projecten tot nu toe in Kenya. Op 31 augustus komt er een groots event in Den Amer.

Het was de droom van hun dochter Annick om kinderen in Afrika te helpen en dus richtte de familie Van Uytsel de VZW Annick for Kenya op. Gedurende twee weken ging vader Eddy met vrienden en vrijwilligers naar Kenya. De eerste week trokken ze met een cameravrouw van de regionale TV rond om te zien of alle realisaties van de afgelopen jaren nog in orde waren. De tweede week werd een omheiningsmuur rond de naaischool gebouwd.
“Nu start het 19e waterproject en daar zijn heel wat centen voor nodig”, zegt Eddy Van Uytsel. “We zijn van plan om niet alleen een waterput te laten boren maar ook een watertoren, grote tank en de leidingen ernaar toe. Er komt ook een slaapzaal voor de meisjes met stapelbedden en een keuken. Dit wordt één van de grootste projecten die ik tot nu toe gedaan heb in Kenya.”

Event in Den Amer
Voor dat grootse project is veel geld nodig. Nu de reis en de voorbereiding hiervoor achter de rug zijn, kan Eddy starten met de broodnodige fondsenwerving. Er komt een groots event in den Amer in Diest. “Ik heb al de datum van 31 augustus in mijn achterhoofd maar moet het plan nog volledig uitwerken”, vertelde hij aan EXPRESfm tijdens een interview.

Delen:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error

Deze site bevalt U? Vertel het voort!