De Nacht van TeGek met Roel Vanderstukken en Corsari’s

De leden van Rotary Club Diest zetten dit jaar hun schouders onder het project van de VZW TeGek!?.  Op zaterdag 16 maart gaat De Nacht van Te Gek door in Den Amer met optredens van zanger en acteur Roel Vanderstukken en de Corsari’s. Met de opbrengst wordt de infomobiel van TeGek gesponsord.

Te Gek is de organisatie die psychologische problemen bespreekbaar maakt vooral bij jongeren. Ongeveer 1 op 4 personen in België krijgt vroeg of laat te maken met psychische problemen. Toch wordt er maar met mondjesmaat over gepraat. “De VZW Te Gek heeft een omgebouwde bus  – een rode infomobiel –  waarmee ze een tocht maken langs Vlaamse scholen om in een aantal lesuren de psychische gezondheid en problemen bij jongeren onder de aandacht te brengen en het is net daar dat Rotary Diest de VZW gaat ondersteunen”, zegt Tim Jacquemyn van Rotary Diest aan EXPRESfm.

 Om die infobus te sponseren organiseert Rotary Club Diest op 16 maart 2019 in Den Amer de “Nacht van TeGek!?”. Het wordt een muzikaal avontuur van de jaren ’50 en ’60, met swingende oeuvres van The Beatles, Elvis Presley, The Monkees en Roy Orbison. DJ Sven Lambrechts zorgt voor een vervolg met de beste danshits van de jaren ’70 tot nu. Inkomkaarten kan je aanschaffen via Rotary Diest via de website www.diest.rotary1630.org. De kaarten zijn ook te koop bij Wijnbar Violet in Diest, Level 8 in Scherpenheuvel of in De Pallieter in Bekkevoort. Voor een avondje amusement waarvan de opbrengst voor het goede doel gaat, moet je op zaterdag 16 maart in Diest zijn!

Wij mogen van Rotary Club Diest een aantal duotickets weggeven. Deze in de wacht slepen? Luister naar het interview met Tim Jacquemyn van Rotary Club.
Update 4.3.2019: de wedstrijd werd afgesloten, alle winnaars werden verwittigd en zullen weldra hun tickets ontvangen.

Delen:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error

Deze site bevalt U? Vertel het voort!