Nieuwe parkeertarieven AZ Diest

Sinds deze maand is het ziekenhuis AZ Diest op haar bezoekersparking in de Statiestraat overgeschakeld naar een nieuw tarievensysteem. 

Het standaardtarief voor bezoekers die korter parkeren dan een uur bedraagt voortaan 2 euro. Bezoekers die een patiënt komen ophalen of afzetten (kiss & ride) kunnen maximum 20 minuten gratis parkeren.  Tot 2 uur parkeren kost je 4 euro, 3 uur parkeren 6 euro, enz… Een dagticket (langer dan 7 uren) kost 15 euro. Betaling gebeurt vooraleer u het ziekenhuis verlaat door het parkeerticket aan te bieden aan de automaat in de inkomhal (tegenover de cafetaria).

Patiënten betalen ook het standaard uurtarief met een maximum van 5 euro per bezoek. Indien het verblijf in het ziekenhuis meerdere dagen duurt, betaal je 5 euro per dag.  Patiënten in bezit van een geldige parkeerkaart  voor personen met een handicap (‘blauwe kaart’) dienen geen parkeergeld te betalen.

Delen:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error

Deze site bevalt U? Vertel het voort!