Diestse fotograaf stelt tentoon: “Het concept is dat ik geen concept heb”

“Alle foto’s uit mijn tentoonstelling zijn gevoelsmatig gemaakt, niet met voorbedachte rade maar  puur op het toeval”, zegt fotograaf Peter van Gelder uit Diest. Nog tot en met zondag 3 maart kan je in de Lakenhalle van Diest terecht voor zijn unieke fototentoonstelling Concept F*CK. En er moet niet per se een hoek af te zijn vooraleer hij het onderwerp op de gevoelige plaat vastlegt.  

“Foto is een wetenschap en creativiteit”, vertelt Peter Van Gelder. Meer weten over deze gepassioneerde Diestse fotograaf? Luister naar het interview dat we met hem hadden.

De expo is gratis toegankelijk op weekdagen van 9 tot 17 uur en op zaterdag en zondag van 14 tot 19 uur. Met een finissage sluit hij op 3 maart de expo vrolijk af. Peter wist ons ook nog te vertellen dat hij er zondag een feestje van wil maken, met koffie en taart. U komt toch ook!

Delen:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error

Deze site bevalt U? Vertel het voort!