KFC Diest nieuws: verschroeiende laatste 5 minuten

Beste supporters en sympathisanten,

Voor een kleine duizend supporters waaronder, het dient gezegd toch ook wel een goede afvaardiging vanuit Bierbeek, gingen onze jongens er zaterdagavond volop tegenaan in een verschroeiend tempo.

Deze start had tal van goeie doelpogingen tot gevolg, waarvan er uiteindelijk toch ééntje werd verzilverd door onze lang geblesseerde targetspits, Vincent Vergauwen.

De wedstrijd viel dan wat stil en met een korte flits kwamen de Leuvenaren wat te gemakkelijk op gelijke hoogte via Beeken.  

Na de rust herhaalden de zwartwitten onmiddellijk opnieuw hun aanvangsstart hetgeen leidde tot een 2-1 voorsprong via Wout Janssens.

En dan komt het voetbalcliché dat we allemaal tot verdoemenis kennen: als je je kansen niet afmaakt, dan kan je geen wedstrijd winnen!

In een verschroeiende laatste 5 minuten officiële speeltijd pakten de Bierbeekse 11 als enthousiaste schooljongens de scalp van FC Diest, 2-2 en 2-3 in 5 minuten, terwijl we allemaal vonden dat er 4-1 op het scorebord had moeten staan…  Dit is nu éénmaal de harde voetbalrealiteit!

De goed draaiende kantine achteraf was een magere troost!

Nu zaterdag krijgen we in het kader van de Beker van Brabant het bezoek van Houtem-Oplinter.

Supporters op post!

Tim Clynen, namens het KFC Diest bestuur

Delen:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error

Deze site bevalt U? Vertel het voort!