KFC Diest nieuws : Met verse moed

Beste supporters en sympathisanten,

Na de verloren thuismatch tegen Bierbeek en het schandelijke bekerdebacle van twee weken geleden tegen Houtem-Oplinter gaan we vanaf zondag met verse moed de laatste rechte lijn in van wat wel eens één van de spannendste ontknopingen zou kunnen worden in de provinciaalse reeksen.

We wachten ook met argusogen af wat de Belgische Voetbal Bond de komende dagen en weken zal gaan beslissen inzake de operatie “propere handen” en welke invloed dit gaat hebben op de herverdeling van de nationale en provinciale reeksen.

Dit weekend wacht ons alweer een lastige verplaatsing naar een ploeg die ons in eigen huis in het eerste half uur op een 0-2 achterstand wist te plaatsen. We konden dit uiteindelijk nog ombuigen naar een 2-2 gelijkspel, maar laat dit toch een les geweest zijn.

Met onze nieuwe T1 Herwig Van Sweevelt moeten we trachten opnieuw de neuzen richting nationale reeksen te richten en kunnen er best geen uitschuivers meer gebeuren.

We hopen op een stevig signaal van de groep, waardoor we de twee laatste wedstrijden snel uit ons geheugen kunnen wissen!

Supporters op post!

Het KFC Diest bestuur

Delen:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error

Deze site bevalt U? Vertel het voort!