Eendjesverkoop tijdens Witte Donderdag markt

Wie je donderdag op de lentejaarmarkt in de Diestse binnenstad ook zal tegenkomen zijn de vrijwilligers van de Lions Club Diest. Op de Witte Donderdagmarkt van 18 april gaan ze nieuwe eendjes voor hun eendjeskoers van zondag 23 juni verkopen. 

Luister donderdag (12-13 u. en 17-18) naar stadsradio EXPRESfm  waar schepen voor lokale economie Maurits Vande Reyde komt toelichten hoe belangrijk deze eendjeskoers is voor de uitstraling van Diest

De avondmarkt op Witte Donderdag is een gekende traditie, niet alleen bekend in Diest zelf, maar tot ver daarbuiten. De Lentejaarmarkt van donderdag 18 april loopt van 18 tot 22 uur in de centrumstraten van Diest: Hasseltsestraat, Botermarkt, Leuvensestraat (vanaf Botermarkt tot aan kruispunt met Kardinaal Mercierstraat), Sint-Jan Berchmansstraat, Grote Markt en Koning Albertstraat.

De handelaars geven extra korting tijdens deze avondshopping.

Delen:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error

Deze site bevalt U? Vertel het voort!