Affiche Suikerrock mainstage is compleet

De affiche van de Suikerrock mainstage is compleet. Suikerrock 2019 vindt plaats van vrijdag 26 juli tot en met zondag 28 juli in het centrum van Tienen. 

Dimitri Vegas & Like Mike

Op zaterdag komen Dimitri Vegas & Like Mike Suikerrock helemaal aan flarden knallen! De twee broers Dimitri & Michael Thivaios, geboren in Griekenland maar opgegroeid in België, zijn sinds hun debuut veertien jaar geleden immers niet gewoon groot, ze zijn uitgegroeid tot de grootste vorm van groot. Het kruim van de dj-wereld.
Dimitri Vegas & Like Mike zijn een heus merk geworden. Ze schreven de grote Tomorrowland hymnes en ze spelen er nu al voor de tiende keer als de keizers van de mainstage. En niet alleen in Boom worden ze verafgood, maar ook op de grootste festivals ter wereld, om nog maar te zwijgen van hun concepten ‘Bringing The Madness’ en ‘Garden of Madness’ die ze jaarlijks van Ibiza naar het Antwerpse Sportpaleis brengen en het daarmee een slordige vier keer vullen. Zaterdag 27 juli wordt een ‘atoombom’ van een party met Dimitri Vegas & Like Mike op Suikerrock 2019.

 Arsenal 

Belgen met een huuuuizenhoge live reputatie, altijd -maar dan ook echt altijd- gigantisch groots: Arsenal spelen vrijdag immers nog na Bazart.
Arsenal, met wat ze altijd doen, en meer, want de Afrikaanse productie van hun laatste album ‘In the Rush of Shaking Shoulders’  sluipt gegarandeerd door in hun set. Het kan dus blijkbaar nog beter! Hun unieke mix van wereldmuziek, elektronica en pop zorgt ervoor dat Arsenal al jaren aan de top van de Belgische muziekscene staat. De lijst met hits en klassiekers lijkt oneindig: ‘Mr. Doorman’, ‘Lotuk’, ‘Estupendo’, ‘Saudade Pt.2’ of recenter werk zoals ‘Melvin’, ‘Black Mountain (Beautiful Love)’ en ‘Amplify’. Vrijdag 26 juli op de mainstage, na Bazart, een zwoele afterparty!

Emma Bale

Emma Bale, inmiddels een kleine reuzin, wordt ook nog aan de line-up van vrijdag 26 juli toegevoegd. Dit jaar wordt ze 20 maar reeds vijf jaar geleden scoorde ze haar eerste hit met de Kodaline cover ‘All I Want’. Met Milow had ze ook al een eerste nummer één hit ‘Fortune cookie’. Tegenwoordig heeft Emma Bale echter haar schattige gitaarnummers achterwege gelaten en brengt nu de betere tropicalpop zoals ‘Curaçao’ en ‘Cut Loose’.  The Slope, het kleinste podium op Rock Werchter bleek vorig jaar een maatje te klein voor deze popprinses.

Bevestigd voor het hoofdpodium op de Grote Markt:

Vrijdag 26 juli:

Arsenal, Bazart, Tourist LeMC, Tom Odell, Emma Bale, Yves Paquet

Zaterdag 27 juli:

Dimitri Vegas & Like Mike, GOOSE NONSTOP, Zwangere Guy, SONS, Black Leather Jacket, MEDS

Zondag 28 juli:

Marco Borsato, Niels Destadsbader, Nielson, Slongs, Rob De Nijs, Metejoor

 
Tickets: Dagtickets voor alle dagen, alsook combitickets en drinks/food tickets zijn onmiddellijk beschikbaar via de Suikerrock ticketshop en Ticketmaster

Delen:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error

Deze site bevalt U? Vertel het voort!