Frankie Traandruppel uit Diest stelt nieuwe EP voor

Zijn vader kan je volgende week 18 en 19 mei aan het werk zien wanneer The Scabs hun tour naar aanleiding van 40 jaar carrière, afsluiten met twee uitverkochte optredens in Den Amer. Maar een week eerder al, op vrijdag 10 mei, staat zoonlief Lee Swinnen in de schijnwerpers. In jeugdhuis Tijl stelt hij onder het alter ego van Frankie Traandruppel zijn nieuwe EP ‘Life Inside a Rocket’ voor.

Lee Swinnen is tot ver buiten Diest bekend als leadzanger van Tubelight en Double Veterans en … inderdaad ook als zoon van. Zelf vindt hij het niet erg om door het leven te gaan als zoon van die andere bekende Swinnen uit Diest.

“Maar dat heeft natuurlijk wel gevolgen”, zegt Frankie Traandruppel. Luister woensdagavond 17.30 u. – 18 u. naar het integrale audio-interview op stadsradio EXPRESfm Diest.

Het volledige artikel lees je op de nieuwsblog HagelandExpres

Delen:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error

Deze site bevalt U? Vertel het voort!