Eerste Diestse kruidkoeken op Begijnhoffeesten

De Begijnhoffeesten luiden jaarlijks het toeristische seizoen in voor de Demerstad. Aanstaande zondag 12 mei ben je welkom op de streekmarkt met straattheater, kan je komen luisteren naar de Diestse concertband en de eerste groene pannenkoeken van het jaar proeven. Het nieuwe bestuur trekt volop de kaart van het toerisme: “We werken aan een uitwisselingsproject met andere Vlaamse steden”, zegt schepen van toerisme Geert Cluckers.

 “Met het nieuwe bestuur gaan we van toerisme een speerpunt maken en de stad meer naar buiten brengen”, zegt Geert Cluckers, schepen van toerisme. “We zijn in contact met Nederland waar op de populaire TV-zender RTL4 een programma over Diest uitgezonden werd. In eigen land willen we steden naar Diest halen om echt naar een uitwisseling te gaan.”

Luister vrijdagmiddag (12- 12.30 u.) en zaterdagochtend (8-8.30 u.) naar het audio-interview met schepen Geert Cluckers en verneem alles over de Begijnhoffeesten van aanstaande zondag.

Het vervolg van dit artikel lees je op de blog HagelandExpres

Delen:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error

Deze site bevalt U? Vertel het voort!