Live on Stage tegen de verzuring

Al vier jaar lang organiseert het buurtcomité van de Bruidstraat, Begijnenstraat, Overstraat en Schaffensetraat leuke evenementen om die Diestse buurt wat levendiger te maken en de (nieuwe) inwoners elkaar beter te leren kennen. De buren houden op zaterdag 8 juni vanaf 18 uur een buurtfeest met een stevige portie live muziek met lokale kleppers zoals Nuts!, Daisy & TheDiamonds en Cosmo’s Foger T.

Bart Bergmans van het buurtcomité licht op EXPRESfm het concept van Live on stage toe en vertelt hoe hij zijn oog liet vallen op deze straffe lokale talenten uit Schaffen en Kaggevinne. Beluister het interview op 103.9 MHz op dinsdagmiddag (12-12.15 u.) en -avond (16.45 – 17 u.)

Het volledige artikel lees je op de nieuwsblog HagelandExpres.

Delen:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error

Deze site bevalt U? Vertel het voort!