EXPO met hippe creaties in huis Dievers

Van zaterdag 1 juni tot en met zondag 9 juni kan je meer dan honderd kunstwerken gaan bekijken op de EXPO COMFORTZONE IN/OUT in huis DIEvers gelegen in de Michel Theysstraat 60 in Diest.

Vier kunstenaars, Angelique Baeyens, Alexandra Diaz Aviles, Pieter De Coninck en Tina Stynen met elk hun eigen stijl, stellen voor het eerst uitgebreid tentoon. Je vindt schilderijen, illustraties, grafisch werk, pentekeningen, kinderillustraties, kleurrijk werk, humoristisch, maar ook abstracte en donkere werken.

Luister naar het interview op stadsradio EXPRESfm (103.9) waar de Diestse kunstenares Angelique Baeyens  een bloemlezing brengt van de vier kunstenaars en hun werken die je op deze EXPO aantreft. Uitzenduren: vrijdag 31 mei (+- 16.45), zaterdag 1 juni (+- 8.15 u.), zaterdag 1 juni (12.15 u.)

Het volledige artikel lees je op de nieuwsblog HagelandExpres

Delen:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error

Deze site bevalt U? Vertel het voort!