Laatste wapenfeit voor The Cranberries

In 2018 overleed Dolores O’Riordan, zangeres van The Cranberries. Ze was op dat moment bezig met opnames voor het nieuwe album ‘In The End’, dat in april 2019 werd uitgebracht. Daaruit verschenen al een aantal nummers zoals ‘All Over now’ en ‘Wake Me When It’s Over’ (zie clip hieronder)

Intussen liet gitarist Noel Hogan weten dat dit album het laatste geweest is van de groep.  Zangeres Dolores was de drijvende kracht achter de groep en schreef krachtige songs. “Nu zij er niet meer is, heeft het geen zin meer om verder te doen”, maakte het bandlid duidelijk.

Jammer, maar we blijven hun grootste hits draaien uiteraard.

 

Delen:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error

Deze site bevalt U? Vertel het voort!