Eendjesverkoop overtreft verwachtingen

De verkoop van eendjes voor de koers van zondag 23 juni op de Demer gaat hard.  “De verkoop overstijgt onze eerste verwachtingen”, zegt een zeer tevreden Benoît De Ceunynck van de Lions Club Diest. “De eerste productie van 7.500 badeendjes volstond niet zodat we er bij hebben laten maken”. De Lions Club hoopt de kaap van de 10.000 te kunnen halen.

Het volledige artikel lees je op de nieuwsblog HagelandExpres

Wij zenden zaterdagmiddag (12.45 u.) het interview uit met Benoît De Ceunynck van Lions Club Diest. Hij komt vertellen over deze tweede wedstrijd en over de plannen van het nieuwe dagcentrum Martine Van Camp

 

 

Delen:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error

Deze site bevalt U? Vertel het voort!