Tickets Rammstein Oostende uitverkocht

Alle tickets voor het extra concert van Rammstein in Oostende waren in minder dan 15 minuten uitverkocht.

Rammstein is bijzonder populair in België. Hun concert van aanstaande woensdag 10 juli in het Koning Boudewijn stadion – als onderdeel van de Europe Stadium Tour – is al maanden uitverkocht. De groep voegde een extra concert toe in Oostende voor 10 juni 2020. Maar 15 minuten na de start van de on-line verkoop waren ook die tickets allemaal de deur uit. Zij die naast een ticket grepen, kunnen hun naam op een wachtlijst zetten, maar de kans is klein dat iedereen een ticket zal versieren. Uitwijken naar o.a. Hamburg of Berlijn is de enige optie.

En de fans waren al zo lang op de proef gesteld. Rammstein bracht dit voorjaar voor het eerst in TIEN jaar nog eens een album uit. Daaruit draaien we op EXPRESfm zeer regelmatig de singles Deutschland en Ausländer.  We overwegen om ook ‘Radio’ aan de playlist toe te voegen.

 

Delen:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error

Deze site bevalt U? Vertel het voort!