Geen Sunary festival op Citadel

Het Sunary festival is afgelast. Het volgens de organisatoren idylische festival  op de Citadel had drie podia voorzien: Ibiza, Retro & 90’s en een urban stage.

De affiche voor 24 augustus zag er heel veelbelovend uit. Maar de organisatie liet dit weekend weten dat het event geannuleerd werd wegens de tegenvallende voorverkoop. Men was ook vrij laat gestart met de communicatie van dit festival. Iedereen die al een ticket kocht, zal vanaf maandag worden terugbetaald zowel door de online ticketplatformen Tibbaa als Eventsquare.

Alle info op www.sunaryfestival.be

Delen:

Eén gedachte over “Geen Sunary festival op Citadel

  • 22 Juli 2019 om 14:26
    Permalink

    Komt ervan als je rekent op plaatselijke medewerking die dan achter de rug de zaak willen overnemen…………en dus ipv te promoten de zaak belazeren en hopen op tijd hun netwerk in te schakelen zodat de “overname” soepel kon gebeuren.Karma is a bitch en diegene zullen dat wel ondervinden in de nabije toekomst.Spijtig evenwel voor het publiek dat misschien niet massaal maar toch met genoeg zouden geweest zijn om de rendabiliteit te verzekeren.Zonder groots te zijn omdat er een “magische reis” als woordspeling gebruikt werd.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error

Deze site bevalt U? Vertel het voort!