Tommy DeGorilla plant nieuwe actie

Sinds een jaar is Tommy DeGorilla ook actief in Diest. “We willen de stad met kleine acties leuker en plezanter maken voor iedereen.” De eerstvolgende actie staat gepland voor volgende week woensdag op de wekelijkse markt.

Het volledige artikel lees je op de blog van HagelandExpres

Normaal zijn gorilla’s schuw en gaan ze anoniem door het leven, maar Tommy was toch bereid  om – voor het eerst – voor onze micro wat meer over zichzelf en zijn fijne acties te vertellen. Uitzendtijdstippen interview: donderdag 25/7 (12.00 – 12.15 u.), zaterdag 27/7 (12-12.30 u.) en op woensdag 31/7 (08.15 u.) de dag van de actie.

Kan je niet zolang wachten, hieronder de link (maar we hebben liever dat je old school naar ons via FM luistert 🙂 , ah ja…)

 

Delen:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error

Deze site bevalt U? Vertel het voort!