KFC Diest begint aan speeldag 2 Beker van België

Zondag 4 augustus wordt de tweede speeldag afgewerkt van de ‘Beker van België’ 2019-2020. KFC Diest onvangt vandaag in het eigen huis om 16 uur de jongens van FC Mariekerke, een ploeg uit tweede provinciale.

De wedstrijden tot en met de 1/4-finale zijn wedstrijden met rechtstreekse uitschakeling. Ingeval van een gelijkspel na de reguliere speeltijd wordt de wedstrijd beslist door het nemen van strafschoppen.  Als KFC Diest deze namiddag wint, speelt het op zondag 11 augustus tegen de winnaaar van de wedstrijd Union R. St. Louis Saint-Leger <->  FC Herstal.
 
Supporters van KFC Diest: Wees op post deze namiddag om 16 uur in het Warandestadion!
 
update 4/8: Diest slaagde er niet in zich te plaatsen voor de derde speeldag.
Delen:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error

Deze site bevalt U? Vertel het voort!