EXPRESfm steunt “STOPALZHEIMER”

STOPALZHEIMER

Helpt u ook mee? Kleine inspanning, een groot verschil! Het kan iedereen overkomen, ook jonge mensen. Warme oproep aan iedereen die iemand kent, familieleden, vrienden, buren enz…bak, verkoop, cupcake’s en stort jullie opbrengsten op rekening van de Stichting Alzheimer Onderzoek.

Stichting Alzheimer Onderzoek is de enige stichting die financiële ondersteuning biedt naar de ziekte van Alzheimer in België. Meer info in de infospotjes die wij meerdere keren per dag uitzenden of op  https://www.facebook.com/StichtingAlzheimerOnderzoek/

“Wij willen zoveel mogelijk mensen oproepen om cupcakes te bakken en deze te verkopen om zo een bijdrage te kunnen leveren aan het onderzoek naar de ziekte van Alzheimer”, zegt scientific Director Kim Plasman bij ExpresFM. Uitzenduren interview: zaterdagochtend 8.20 u. /  zaterdagmiddag 12.25 u. / zondagavond 16.45 u. / on-line (zie hieronder)

 
 
Delen:

Eén gedachte over “EXPRESfm steunt “STOPALZHEIMER”

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error

Deze site bevalt U? Vertel het voort!