Editors met nieuwe Best Off CD

De Editors brengt op 25 oktober een ‘Best Of’ album uit en staat op zaterdag 1 februari in het Sportpaleis.

Anderhalf jaar geleden werd Violence uitgebracht. Lang hebben de fans van Editors dus niet moeten wachten op nieuw werk. Deze Best-off met titel ‘Black Gold’ wordt volgende maand uitgebracht en bevat ook nieuwe nummers. Eerder dit jaar liet de groep rond zanger Tom Smith ook al van zich horen. ‘Barricades’, ‘Black Gold’ en ‘Frankenstein’ werden als single uitgebracht.
 
In 2018 stonden Tom Smith en co nog in een nokvol Sportpaleis en waren ze headlines op TW Classic 2018. De nieuwe verzamelaar staat vol met de beste hits van Editors. Van ‘Papillon tot ‘No Sound But The Wind’ en’Smokers Outside The Hospital Doors’. 
 
En nog goed nieuws voor de fans: naar aanleiding van het nieuwe album komt er ook een “Greatest hits”-tournee! die brengt hen op zaterdag 1 februari naar het Sportpaleis.
 
Delen:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error

Deze site bevalt U? Vertel het voort!