Signalisatieborden voor zorgverleners

De motie die de sp.a Diest ingediend had om signalisatieborden voor zorgverleners te plaatsen bij wegenwerken krijgt toch positief gevolg!

Sp.a Diest diende tijdens de gemeenteraad van mei 2019 een formeel verzoek in. Hierin werd gevraagd om voortaan voor alle wegenwerken in Diest vooraf te onderzoeken of medische zorgverleners bereikbaar blijven. Tijdens de werken aan de Turnhoutsebaan werd vastgesteld dat veel patiënten moeite hadden om hun zorgverlener in deze zone (tijdig) te bereiken.

Maar de meerderheidspartijen Open Diest en DDS keurden deze motie niet goed. Tijdens het informatiemoment op 29 augustus, betreffende het vervolg van de werken in Molenstede, diende sp.a Diest het verzoekschrift opnieuw in, deze keer rechtstreeks aan het Agentschap Wegen & Verkeer. Dit werd nu wel aanvaard.

‘Met veel voldoening zie ik nu toch signalisatieborden staan in Molenstede en de buurgemeente die de bereikbaarheid van zorgverleners, handelaars en sportterreinen aankondigen,’ luidt het bij de Sp.a 

Delen:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error

Deze site bevalt U? Vertel het voort!