Unieke Halloweenshow in Diest

Huis DIEvers vzw brengt dit jaar – in samenwerking met G-Hservices, DJ caravan en partners – een groot Halloweenevenement op 31 oktober.

Op donderdag 31 oktober kan je een hele dag griezelen in het Halloweendorp. Vanaf 13u kan je ravotten in ons akelig bos, chillen tussen het decor of meedoen aan één van de vele workshops, waaronder oranje spinnensoep maken, spookjes knutselen en cupcakes versieren. Daarnaast zijn er spannende voorleesmomenten met filosofeermomenten en mysterieuze voeldozen. Je kan je honger stillen en genieten van een gek drankje. Kortom een fijne familienamiddag voor groot en klein.

In de avond presenteren wij een grote halloweenshow op ons voorplein waarin artiesten, zangers en dansers optreden en jullie de rillingen over je hele lijf zullen bezorgen. Een mentalist en hypnotiseur maken het griezelig plaatje van ‘De zwarte dood’ compleet.

Daarna kan iedereen een dansje wagen op de mysterieuze afterparty.

13u: Opening Halloweendorp

13u: Workshop ‘Oranje spinnensoep’ / pompoen uithollen & soep maken / alle leeftijden / € 3

14u-18u: Doorlopende kinderanimatie: DIY spookjes en vleermuizen, halloweenverhalen, grime, mysterieuze voeldozen en griezelig parcours / 2+ / gratis

16u: Verhaal met een staartje / griezelverhalen lezen & filosoferen over heksen / 5+ en hun ouders / € 3

16u: Workshop cupcakes versieren / alle leeftijden / € 3

19u: Deuren open

20u: Halloweenspektakel ‘De zwarte dood’ (€ 5, incl. consumptie)

21u30: Afterparty (met wijnbar, lokale bieren)

 

Je kan doorlopend genieten van gekke dranken & hapjes van verschillende foodtrucks in het Halloweendorp. Wie verkleed komt, krijgt een leuke attentie.

Gelieve in te schrijven voor de kookworkshops via welkom@huisdievers.be

Dit evenement is een realisatie van gedreven partners, lokale organisaties en vrijwilligers die werken rond inclusie in een warme samenleving. Wil je ook je steentje bijdragen, altijd welkom!

Ken je Huis DIEvers vzw al? Niet?

Wel, wij zijn een vzw, ontstaan in 2018, uit een groep mensen uit Diest, met uiteenlopende achtergrond, maar met dezelfde interesses en visie, nl. mensen verbinden. Het doel is om een (t)huis te bieden waar mensen kunnen samenkomen, dieper ontmoeten, van elkaar leren, samenwerken,… en toegankelijk voor iedereen. Een huis dat meegroeit met de mensen, de buurt, de wereld en de noden die er zijn, waar ruimte is voor ontplooiing, voor kwaliteit in het leven, voor wederzijds begrip en samenwerking.

We creëren een plaats die laagdrempelig mensen kansen biedt. We trachten dit te realiseren via allerhande ontmoetingsmomenten, socio-culturele activiteiten, lezingen, buurtfeesten, kunsteducatieve activiteiten, … Zo kan je op maandagmiddag knutselen bij ART-ET-STIK, op vrijdag mee tuinieren in onze prachtige inheemse tuin, genieten van een vers gezet koffietje of spring binnen bij KAPSTOCK; onze leuke winkel met kledij en meer.. Onze partners geven ook fijne lezingen, boekvoorstellingen, creatieve workshops, zangavonden en zoveel meer in één van onze af te huren ruimtes. Check onze facebookpagina Huis DIEvers vzw voor alle activiteiten en workshops.

Zin je al een tijdje met een fijn idee, maar zoek je nog de ruimte en/of wat extra versterking om het te verwezenlijken? Kom gerust een langs voor een gesprekje. We hebben heel wat creatieve talenten in huis die je kunnen ondersteunen in je project.

Altijd welkom voor een babbel op maandag- en vrijdagmiddag van 13u tot 16u.

Huis DIEvers vzw, Michel Theysstraat 60, 3290 Diest, welkom@huisdievers.be, Facebook Huis DIEvers vzw

 
 
Delen:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error

Deze site bevalt U? Vertel het voort!