Terug zwemmen in domein Halve Maan

De provincie Vlaams-Brabant besliste om de zwembaden in haar recreatiedomeinen te openen vanaf woensdag 1 juli. Om de verspreiding van het corona-virus tegen te gaan, is de capaciteit van de zwembaden wel verminderd. Ook zullen de zwemmers rekening moeten houden met aan aantal veiligheidsmaatregelen. Zo kan men alleen het zwembad binnen als je op voorhand een online ticket hebt gekocht.

De Halve Maan is doorlopend open van 11 tot 18 uur, zonder beperking of invoering van  tijdsblokken.   Wie wil zwemmen moet reserveren door vooraf online een ticket te kopen via http://www.vlaamsbrabant.be/zwemmen.  Men kan met 1 login maximaal 6 tickets kopen per dag. De kassa’s zijn enkel open voor de controle van de online tickets. Ter plaatse zal men geen ticket kunnen kopen.

Het volledige artikel lees je hier

Delen:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error

Deze site bevalt U? Vertel het voort!