Over ons

EXPRESfm is de nieuwe lokale radio voor de Demerstreek. Exclusief voor de Diestenaar!

Omdat we vinden dat muziek moet primeren, brengen we een plezierige mix van pop, rock en classic hits zonder al te veel geleuter. Doorheen de dag houden we je op de hoogte van de belangrijkste lokale nieuwsfeiten en culturele evenementen uit de Demerstad. ‘s Avonds trekken we de kaart van thema-programma’s zoals Oldies, Belpop, Rock, Softrock, …

Bij ons draait het nog om de muziek: meer muziek en minder blabla.

Je kan ons horen via de vertrouwde FM band en dat is goed nieuws. Zo kan je ons ontvangen via jouw huidige ontvangstoestellen en moet je er geen nieuwe aanschaffen. Bovendien is luisteren via de FM band in tegenstelling tot mobiel internet geheel gratis. Een ganse dag naar ons luisteren, zal je niet opzadelen met een hoge rekening.

Als lokale radio willen we laagdrempelig zijn en kansen geven aan nieuw radiotalent uit de regio (zowel jong als oud). Beschik je over vrije tijd –  ook al is dat maar een uurtje in de week – en ben je niet vies van vrijwilligerswerk, dan ontvangen we je met open armen.  Ervaring is geen vereiste. Je moest eens weten hoeveel bekende DJ’s de stiel al doende geleerd hebben bij een lokale radio.

 

Delen: