Reclame

Voor vrijblijvende vragen over de advertentiemogelijkheden en tarieven bij EXPRESfm, ontacteer onze sales verantwoordelijke via sales@expresfm.be of onderstaand invulformulier.

Hoge luisterduur

Laat je niets wijsmaken dat men tegenwoordig enkel nog via internet en mobiel muziek beluistert. Onderzoek heeft uitgewezen dat jij en ik nog steeds op de traditionele manier naar radio luisteren. In Vlaanderen heeft FM radio een hoge luisterduur – met meer dan vier uur per dag de op een na hoogste in Europa – en een publiek en advertentiemarkt die tevreden zijn over het aanbod. Minstens drie op de vier Vlamingen geeft aan dat ze dagelijks naar de radio luisteren. Radio blijft dan ook een erg belangrijk kanaal om je product of zaak onder de aandacht van de luisteraars te brengen.

EXPRESfm maakt een uitgebalanceerde publiciteitscampagne op maat van je doelgroep. We brengen je boodschap op de meest creatieve en efficiënte manier op de radio.  

Ons zal je niet horen beweren om te stoppen met adverteren in huis-aan-huisbladen of flyers in de brievenbus. We zijn overtuigd  van het EN verhaal. In een optimale reclamemix moet naast de klassieke kanalen ook plaats voorzien worden voor radioreclame.

Naamsbekendheid stijgt

Een herkenbare radiocampagne komt je naamsbekendheid ten goede en heeft een positief effect op het imago van je zaak.  Reclame bij EXPRESfm valt op. Bij ons  geen ellenlange reclameblokken, enerverende telefoonspelletjes of lawaaierige DJ’s zodat uw boodschap alle kansen krijgt om op te vallen.

Inspelen op het lokale gebeuren zit ingebakken in onze dagelijkse werking als lokale radio.  Daar kan jij als handelaar maximaal van profiteren. Graag tot binnenkort.

Radioreclame is duur ?

Nee hoor, je hebt bij ons al een starterspakket van 1 maand vanaf € 199,00.    

 

Vraag over radioreclame
Uw naam en voornaam
Naam van uw zaak
Uw e-mail adres dat we enkel gebruiken in het kader van deze vraag.
Op welk nummer kunnen we je bereiken

 

 

Delen: